BELFÖLD
Ján Figel: Európának megoldást kell találnia a bevándorlási válságra, vagy szembe kell néznie a következményekkel
Válság van a kapunk előtt; vagy tanulunk ebből és Európa erősebbé válik, vagy pedig elbukunk – mondta az Európai Unió vallásszabadságért felelős különmegbízottja az M1-nek adott interjújában.
Gulyás: Komoly veszélyben van a szabadság
A szabadság napjainkban komoly veszélyben van, a globalizáció és az azt mozgató üzleti érdek hadat üzent a közösségnek, ami mindenekelőtt „kőkemény kultúrharcot” jelent – hangoztatta Gulyás Gergely.
Csütörtökön is többfelé várható felhőszakadás
Éjszaka egyre kevesebb helyen (főként a Dunántúlon és a Duna-Tisza közén) várható zivatarok kialakulása, amelyeket néhol felhőszakadás kísérhet, esetleg jégeső is előfordulhat.
Elgázoltak egy kerékpárost szerda délután.
Az üdülőrégió megfelelő segítséget kap a készenléti rendőrségtől, és a megyei rendőr-főkapitányságok is az aktuális helyzetnek megfelelően csoportosítják át erőiket.
A köztársasági elnök átadta a Solar Markt Kft. naperőművét a Vas megyei Csepregen szerdán.
Változások lépnek életbe Budapest XI. kerületében a fehérvári úton az 1-es villamosvonal meghosszabbításának munkálatai miatt, a változás pedig a közösségi közlekedés menetrendjét is érinti.
Urbán Zoltán, az Exim korábbi vezérigazgatója tavaly december 30-án halt meg.
A TOP-os projektek első ütemének munkálatai már tavasszal megkezdődtek, a burkolat-felújításokra, körforgalmak kiépítésére, az autóbuszöblök és az útpadkák átépítésére, illetve a forgalomtechnikai elemek cseréjére több mint 2,9 milliárd forintot fordítanak.
A munkálatokat a városmajori végállomáson, illetve az Orgonás megállóhelyen végzik a szakemberek.
2018. május 24. csütörtök, Eszter és Eliza napja
Élő adás
Nézze élőben a Magyar Televízió csatornáit, vagy hallgassa kedvenc rádió csatornáját!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nézem meg